Här är några vanliga fel varför du inte har fått ditt aktiveringsmail.

Mailet har hamnat i din skräppost: I första hand ska du kolla din skräppost så att inte mailet har hamnat där.

Mailet är fortfarande på väg: I vissa fall kan det dröja upp till en timme innan ett mail kommer fram. Beroende på hög internet trafik och uppkoppling.

Det var ett stavfel i din registrerade mailadress: Registrera dig på nytt för at försäkra dig om att du skrev in rätt mailadress. MATCHi kommer meddela dig om kontot redan är registrerat.

Nästa steg!

Kontakta support@matchi.se för support om du fortfarande upplever problem med registreringen.