Japp! MATCHi appen finns just nu App Store för iPhone användare. Vi kommer snart att lansera en uppdaterad version tillsammans med en app för Androidanvändare.

I appen kan du hitta anläggningar nära dig, lägga till favoriter, boka och betala, se passerkoder och avboka enkelt.

Obs! Du behöver ha aktiverat "enkel betalning" (sparat konto-kreditkort) på matchi.se eller ha ett digitalt klippkort för att kunna betala via appen.