Alternativet "Håll mig inloggad" låter dig vara inloggad till du själv aktivt loggar ut dig. Har du inte bockat i rutan när du loggar in kommer du av säkerhetsskäl at loggas ut automatiskt efter en viss tid av inaktivitet.

Behöver du fylla i dina uppgifter igen när du loggar in kan det bero på att du har rensat din webbhistorik.