Du kan välja att betala genom att lägga till ett nytt konto/kreditkort första gången du bokar och betalar en tid eller gå till kontoinställningar och lägga till ett kort i förväg.

1. Hitta en ledig tid och klicka på "Boka".

2. "Välj betalningsmetod" när kontrollfönstret öppnas.

• Konto/kredit kort (sparat kort)
    Alternativet är valbart om du redan har sparat dina kontouppgifter.
  • Konto/kredit kort (nytt kort)
    Du kan välja att lägga till eller byta till ett nytt kort och spara dina uppgifter (frivilligt) till nästa gång.
  • Presentkort eller klippkort
    Alternativet är valbart för dig som har ett registrerat presentkort eller klippkort.

Lägga till eller byta kort

Klicka på din profil längst upp till höger och välj "Kontoinställningar". Här kan du välja att "Lägga till kort" fylla i dina kortuppgifter och "Spara". Hur som helst, du kan bara ha ett kort sparat åt gången.